Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ceník a způsob prodeje

 

 JABLKA 

O aktuální nabídce odrůd informujeme na úvodní straně. 

Jablka začínáme trhat v polovině září a postupně sklízíme až téměř do listopadu. Denně prodáváme ve večerních hodinách od 16:30 - 19:30. Pokud přijedete "později" stačí zazvonit u domu nebo zatelefonovat rádi Vám vyhovíme. Pokud není přímo u haly místo využijte parkování vpravo  naproti hale. Po sklizni tj. od listopadu je otevřeno od 16h. Prodáváme až do vyprodání zásob. Viz hlavní strana webu - Aktuálně u nás.  
 
PRODEJ JABLEK
PO - SO 16:30 - 19:30
NEDĚLE -  ZAVŘENO
Po změně času a po sklizni otevřeno od 16:00 - 19:00. Nebo po telefonické domluvě v dobu, která Vám vyhovuje.
 
ODRŮDY:   Vanda, Rosana, Bohemia Gold, Rubín, Šampion Reno, Rozela, Lipno, Jonaprince, Lucy, Topaz, Idared.

ZPŮSOB PRODEJE:
 
Jablka jsou skladována ve 350kg plastových boxech, ze kterých si přímo do Vašich přepravek jablka sami nabíráte. Na váze bude odečtena váha přepravek. Jablka máme vytříděna na velikost 60mm+ bez poškození. Naši zákazníci mají možnost ochutnat každou odrůdu a sami posoudit její chuť. Jablka trháme těsně před konzumní zralostí a tak se sice zkrátí jejich skladovatelnost, ale CHUŤ je pro nás mnohem důležitější. Deset odrůd = deset chutí. 

Jablka si zákazník nabírá sám do vlastních přepravek pouze z beden, které stojí na zemi!
Vážíme si zákazníků, kteří si jablka nabírají v celkové kvalitě a v bednách se nepřehrabují. Zákazníky, kteří z bedny vybírají pouze největší, nejčervenější jablka považujeme za bezohledné. V tomto případě jim bývá doporučeno nakupovat tam kde mají jablka přímo velikostně, barevně vytříděna = za vyšší cenu.  Např. sady Lysice, Lískovec.. 

Naši dlouholetí zákazníci vědí, že je zapotřebí jablka nabírat a pokládat do přepravek šetrně - prodlouží se jejich skladovatelnost a zamezí se zbytečnému poškození a následnému hnití. Doporučujeme při skladování jablka prohlížet. Konzumovat je od velkých po menší. Menší jablka později dozrávají a mají také výrazně delší skladovatelnost. 

 

MOŠT

Po - So 16:30 - 19:30 
Po změně času 
Po - So 16:00 - 19:00 
 
Denně čerstvý jablečný mošt 25 Kč/l do vlastních lahví,
nebo naše 2l lahev s moštem za 60 Kč
Čepování do vlastních lahví je výhodnější pro Vás, pro nás i pro přírodu :)
Lisujeme i velké množství moštu pro zákazníky, kteří ho chtějí za účelem výroby kalvádosu. V případě zájmu je potřeba nádoby na mošt dopravit předem.
Případná domluva je možná na tel. 737 125 868 

 

Jahody 
 

PRODEJ JAHOD 
PO- NE od 17:00 - 19:00 (nebo ve smluvenou dobu)
Ceny budou uvedeny aktuálně při sklizni

Jahody pro jejich náročnou sklizeň, rychlé dozrávání a nemožnou skladovatelnost prodáváme pouze na objednávku. Sklizeň začíná každý rok podle počasí většinou v půlce června. Aktuální info je vždy na hlavní stránce tohoto webu.
Při telefonické objednávce nahlásíte jméno, množství a telefonní číslo, na které vám zavoláme pokud by jahody nebyly natrhané např. z důvodu deště. Pokud nezavoláme budete mít čerstvě natrhané 
jahody připraveny ve 2,5kg košících, ze kterých si jahody přesypete do vlastních přepravek. Prodej probíhá v Holasicích ve skladu (u modré haly).
Nevolejte prosím dříve jak v průběhu sklizně! Jiné než telefonické objednávky nevyřizujeme z důvodů naprosté vytíženosti. Děkujeme za pochopení.
Objednávky jahod řešíme pouze na tel. 732 166 241 od doby uvedené na hlavní stránce tohoto webu.

Pokud si chcete přijet později nebo až ráno, je nutné zavolat a domluvit si jinou dobu odběru. 


Samosběr je u nás možný. Aktuální info bude na hlavní stránce ke konci června.
 
Na sběr jahod máme vyškolené brigádníky, kdy požadujeme jahody precizně natrhané i otrhané.
Na závěr bychom chtěli připomenout, že nejsme "jahodárnou" a hlavní naší činností je pěstování a prodej jablek. Vyšší objednávky jak 50kg bývají bez záruky. Objednávky vyřizujeme až na začátku sklizně a v průběhu sklizně.  
Termín vždy upřesníme aktuálně na hlavní stránce tohoto webu. Zákazníků rok od roku přibývá a bohužel nejsme schopni všem vyhovět. 

 
 

 


Statistiky

Online: 1
Celkem: 103103
Měsíc: 1985
Den: 79